Dako: Mjedisi dhe përmirësimi i vazhdueshëm i tij, prioriteti ynë

Problemet e mjedisit kanë qenë

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i ka bërë një urim të gjithë qytetarëve durrsakë me rastin e festës

...
Në pallatin e sportit Ramazan Njala të Durrësit ka filluar kupa e Federatës që tashmë do të quhet kupa Juxhin...

“Rilindja e qyteteve” bëri protagonist Durrësin, me një sërë projektesh që kanë nisur të zbatohen. Këto

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim ambasadorin e Italisë në...