Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në përurimin e Qendrës Komunitare në zonën e

...

Përfaqësues të rreth 30 grupeve artistike nga vendi dhe rajoni, pjesëmarrës në aktivitetin

...
Bashkia e Durrësit nëpërmjet Ndërmarrjes së Shërbimit Komunal ka 24 palma të prekura nga një parazit...

Është zhvilluar edicioni i 6-të i festivalit ndërkombëtar të Filmit në Durrës. Ndryshe nga

...