Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar përfundimin e punimeve të mbikalimit të

...
Dako: Mjedisi dhe përmirësimi i vazhdueshëm i tij, prioriteti ynë

Problemet e mjedisit kanë qenë

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i ka bërë një urim të gjithë qytetarëve durrsakë me rastin e festës

...

"Së bashku në luftën kundër kancerit të gjirit", kjo ka qenë motoja e takimit sensibilizues që

...