Jep dhe ti mendimin tend ne lidhje me buxhetin e qytetit tone...!

Bashkia e Durresit për vitin 2011

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim presidentin e...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako merr pjesë në takimin “Produkti Turistik i Durrësit; sfidat për të

...
Lehtesimi i veshtiresive ekonomike dhe deprivimi social per te moshuarit dhe...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako dhe oragnizata PASS në kuadër të programit Ecovolis kanë...