Vullnetarët e nismës “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë” kanë mbërritur në Durrës dhe pas sensibilizimit në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim Kryetarin e Parlamentit të

...
Me rastin e 20 nëntorit 1943, në lapidarin simbol të kësaj dite, Bashkia e Durrësit ka organizuar një...

Në kuadër të 20 nëntorit "Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve" nxënës të shkollave të qytetit janë

...
Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Konventës për të Drejtat e Fëmijëve, Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush...