Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako kreu i PSSH Edi Rama kanë marrë pjesë në çeljen e

...
“Deklaratat e ministrit Olldashi se Bashkia e Durrësit është kundër portit të peshkimit...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur dhe ka zhvilluar një takim me ambasadorin e OSBE-së

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i është bashkuar nismës kombëtare “Të pastrojmë

...

Bashkia e Durrësit ka zhvilluar një ceremoni me rastin e 70 vjetorit të çlirimit të vendit.

...