Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako kreu i PSSH Edi Rama kanë marrë pjesë në çeljen e

...
“Deklaratat e ministrit Olldashi se Bashkia e Durrësit është kundër portit të peshkimit...

Programi Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD), i cili do të zbatohet në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur dhe ka zhvilluar një takim me ambasadorin e OSBE-së

...

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Konventës për të Drejtat e Fëmijëve, Kryebashkiaku i Durrësit

...