Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako u ka shpërndarë dhurata me rastin e Krishtlindjes dhe

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka kryer vizita në kishën ortodokse dhe atë katolike në Durrës ku

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka kryer vizita në kishën ortodokse dhe atë katolike në...
Është çelur në Galerinë e Arteve Pamore të Durrësit “Nikolet Vasia” ekspozita e fotografit britanik...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka shpërndarë dhuratat e festave të fundvitit...