Kryetari i Bashkisë së Durrësit ka shpërndarë dhuratat e festave të fundvitit...
Të nxënit nëpërmjet punës dhe mirë-funksionimi i partneritetit publik-privat...
Në Durrës është  kremtuar dita e çlirimit të vendit nga okupatorët nazifashistë, 29 Nëntori...

Me rastin e festave të fundvitit, Bashkia e Durrësit në bashkëpunim me të gjithë Institucionet dhe

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim komandantin e grupit të

...