Rikthehet puna normale në maternitetit e spitalit rajonal të Durrësit pas avarisë së ndodhur disa ditë më

...

Nënshkruhet Pakti i Mirëqënies Sociale mes Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë dhe Bashkive

...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako dhe Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri kanë

...

Bashkia e Durrësit ka organizuar një dëgjesë publike në lidhje me projektin Vela për të sqaruar

...

Tre klerikë të qytetit të Durrësit janë nderuar me titullin “Nderi i qytetit të Durrësit”, i

...