Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i është përgjigjur ftesës së kryebashkiakut të

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka zhvilluar një takim me banorët e lagjes 7 të...

Ambasadori i republikës turke në vendin ronë Hidayet Bayraktar ka vlerësuar investimin e Durrës Container

...

Bashkia Durrës mbështetur në situatën aktuale të menaxhimit të mbetjeve në vend dhe me mbështetje të IFC,

...

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve, Kryetari i Bashkisë së Durrësit

...