Afrimi i sezonit turistik e gjen qytetin bregdetar dhe plazhet e tij në përpjekje...
Është celur në pallatin e kulturës në Durrës java kulturore zviceriane në kuadër të së cilës është zhvilluar një...

Instituti i Arkeologjisë në bashkëpunim me Shkollën franceze të Romës dhe Universitetit

...

Është zhvilluar në Durrës një konsultim publik me grupet e interesit dhe me qytetarë në lidhje me

...
Shtimi i sipërfaqeve të gjelbra në qytetin bregdetar, gjatë katër viteve të fundit, ka përbërë një përparësi të punës...