Bashkia e Durrësit dhe Shtëpia Botuese "Toena" kanë sjellë në pallatin e kulturës të Durrësit një

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar fillimin e punimeve për...
Bashkia e Durrësit vijon investimet intensive për ta shndërruar qytetin bregdetar në një zonë të...