Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim nënkampionin e Evropës në mundje...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i është përgjigjur ftesës së kryebashkiakut të

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka zhvilluar një takim me banorët e lagjes 7 të...

Ambasadori i republikës turke në vendin ronë Hidayet Bayraktar ka vlerësuar investimin e Durrës Container

...

Bashkia Durrës mbështetur në situatën aktuale të menaxhimit të mbetjeve në vend dhe me mbështetje të IFC,

...