Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako së bashku me ministrin e Mirëqënies Sociale Blendi Klosi dhe

...

Kryebashkiaku Vangjush Dako është takuar me njerëzit e artit të qytetit të Durrësit. Ushqimi

...

Nisi puna për prishjen e 3 prej banesave që gjenden mbi arenën e amfiteatrit të qytetit të

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka denoncuar një një ngjarje të paprecedent që ka ndodhur në

...