Bashkia e Durrësit në bashkëpunim me shoqatën e Grave me Probleme Sociale, në kuadër të projektit “ Të rinjtë e

...

Kryebashkiaku Dako merr ftesë zyrtare për të marrë pjesë takimin e parë të përfaqësuesve të pushteteve

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka uruar besimtarët ortodoksë me rastin e Pashkëve.

...

Bashkia e Durrësit dhe Instituti i Kërkimeve Urbane kanë zhvilluar një aksion pastrimi dhe riciklimi

...