Këtë vit, në 20 vjetorin e Vitit Ndërkombëtar të Familjes dhe me rastin e ditës botërore të

...

Muaji Maj është muaji i Biçikletës. Kryebashkiaku Vangjush Dako pedaloi së bashku me të rinjtë dhe stafet e

...
Bashkia e Durrësit vazhdon punën për të mundësuar një sezon turistik sa më të mirë në mënyrë që të thithë sa...

Është çelur në plazhin e Durrësit sezoni turistik i këtij viti. Në një ceremoni të vecantë ku merrnin

...
Me rastin e 5 Majit, ditës së nderimit për të rënët e kombit shqiptar kryetari i Bashkisë së...