Në kuadër të kredisë së akorduar nga Banka Botërore për Ujësjellësin e Durrësit, kryetari i

...

John Lennon, pjestari i grupit të famshëm të Bitëllsave, do të "qëndrojë" i ulur së bashku me

...

Në vijim të punës pesevjecare dhe eksperiencës së akumuluar tashmë, kam kënaqësinë të prezantoj

...