Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako i jep çertifikata vlerësimi dhe mirënjohjeje 12 mjekeve...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i ka dhuruar aktores me famë botërore Claudia...
Është çelur kampionati kombëtar i notit për meshkuj e femra në pishinën e Taq Dafa të qytetit të Durrësit. Në...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në përurimin e një subjekti të ri fason

...