Edicioni i dytë i festivalit veror të filmit vazhdon projeksionet e filmave në...
Ekuipazhi i jahtit lituanez Gold of Lithuania ka zhvilluar një vizitë në...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim drejtuesit e anijes Mircea e

...
Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako i jep çertifikata vlerësimi dhe mirënjohjeje 12 mjekeve...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i ka dhuruar aktores me famë botërore Claudia...