Festivali nderkombetar i Filmit ne Durres celi siparin e tij ne nje ceremoni mbreselenese ne

...

Filmi “Tri dritare dhe një varje” i regjisorit kosovar Isa Qosja është shpallur fitues i çmimit të madh

...
Ka filluar në Durrës java e kinemasë iberoamerikane. Hapja e aktivitetit është...
Filmi artistik italo-austriak "La pivellina" është shpallur...