Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako në ditën e parë të shkollës ka përuruar shkollën e re 9

...

Festivali nderkombetar i Filmit ne Durres celi siparin e tij ne nje ceremoni mbreselenese ne

...

Filmi “Tri dritare dhe një varje” i regjisorit kosovar Isa Qosja është shpallur fitues i çmimit të madh

...
Ka filluar në Durrës java e kinemasë iberoamerikane. Hapja e aktivitetit është...

Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Bashkia e Durrësit organizuan në Shtëpinë e Pushimit në Durrës, kampin

...