Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka zhvilluar një takim me delegacionin e nivelit të

...

Me rastin e Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore janë zhvilluar në Durrës një sërë

...

Përfundon procesi i legalizimit për zonën e Manzës dhe Maminasit. Me këtë rast u organizua nga

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim komandantin e nëndetëses të

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar kopshtin e fëmijëve “7 Marsi”, i cili u

...