Bashkia e Durrësit ka organizuar një ceremoni solemne në përkujtim të ngritjes së flamurit...
Biblioteka publike e Durrësit ka kremtuar 65 vjetorin e krijimit të saj. Në ceremoninë e zhvilluar në...

Është përuruar në Durrës “Qendra e shërbimeve komunitare për fëmijët me aftësi të kufizuara” e

...

Zona simbol e Durrësit,ajo që njihet nga durrsakët si Vila e Zogut ,po rikthehet në identitet për

...
Bashkia e Durrësit nën patronazhin e MTKRS dhe Ministrit të Kulturës në cilësinë e...