Bashkia Durrës, së bashku me Shoqatën Kulturore "Ulqini", kanë organizuar një seri veprimtarish të...
Filmi " Last day of emma blank" nje bashkeprodhim holandez-belg është shpallur fitues i çmimit të...

Arbëreshët nuk e kanë harruar vendin e të parëve dhe ruajnë të gjalla zakonat e tyre të pasura, si

...

Atleti bullgar, Krasse Georgiev, ka përshkuar në këmbë tokën shqiptare si pjesë të maratonës se tij nga

...