Kryetarja e Bashkisë së Durrësit ka marrë pjesë në koncertin e Albania Guitar Festival që është

...

Shqipëria dhe Durrësi  mirëpresin një ndër eventet më të bukura të kësaj vere me datë 24 Gusht tek  Porti

...

Në kuadër të sezonit turistik ndërmarrja e pastrim gjelbërimit në bashkinë e Durrësit ka nisur

...
Bashkia e Durrësit nën kujdesin e veçantë të kryetarit Vangjush Dako do të organizojë për të...

Bashkia e Durrësit vijon me intensitet punën për mirëmbajtjen e infrastrukturës në të gjitha njësitë

...