Filmi " Last day of emma blank" nje bashkeprodhim holandez-belg është shpallur fitues i çmimit të...

“Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë”, Bashkia e Durrësit i është bashkuar nismës në ditën botërore

...

Bashkia e Durrësit dhe të gjitha institucionet e tjera kanë marrë masat për të përballuar situatën e

...

Bashkia e Durrësit ka zhvilluar dëgjesën publike mbi raportin paraprak të Vlerësimit Strategjik

...