Të dhënat më të fundit në lidhje me situatën e deritanishme që ka qenë në fokusin e diskutimeve në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Zhuljen Varfaj ka marrë pjesë në mbledhjen e rradhës së shtabit të

...

Për të diskutuar rreth situatës së krijuar në Durrës e Shijak nga përmbytjet e ditëve të fundit si

...

Shqiptarët që punojnë dhe jetojnë në Selanik të Greqisë kanë grumbulluar një sasi të

...

Është zhvilluar mbledhja e radhës e Shtabit të Emergjencave të Qarkut Durrës nën drejtimin e kreut të këtij

...