Shqiptarët që punojnë dhe jetojnë në Selanik të Greqisë kanë grumbulluar një sasi të

...

“Të dashur qytetarë të Durrësit.

Ky vit që lëmë pas ishte një vit mjaft i vështirë për qytetarët dhe

...

Këshilli bashkiak i Durrësit ka zhvilluar mbledhjen e rradhës me mjete të komunikimit elektronik

...

Është zhvilluar mbledhja e radhës e Shtabit të Emergjencave të Qarkut Durrës nën drejtimin e kreut të këtij

...

Është zhvilluar mbledhja e radhës e Shtabit të Emergjencave të Qarkut Durrës nën drejtimin e kreut të këtij

...