Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako merr pjesë në takimin “Produkti Turistik i Durrësit; sfidat për të

...
Lehtesimi i veshtiresive ekonomike dhe deprivimi social per te moshuarit dhe...

Bashkia e Durrësit dhe Ministria e Drejtësisë kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi “Për sigurimin

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit ka marrë pjesë në ceremoninë e diplomimit të 180 studentëve të nivelit

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako dhe oragnizata PASS në kuadër të programit Ecovolis kanë...