Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur dhe ka zhvilluar një takim me ambasadorin e OSBE-së

...

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Konventës për të Drejtat e Fëmijëve, Kryebashkiaku i Durrësit

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i është bashkuar nismës kombëtare “Të pastrojmë

...

Bashkia e Durrësit ka zhvilluar një ceremoni me rastin e 71 vjetorit të çlirimit të vendit.

...

Bashkia e Durrësit ka zhvilluar një ceremoni me rastin e 73 vjetorit të çlirimit të vendit. Kryetari

...