Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në aktivitetin e organizuar me rastin e

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në çeljen e një ekspozite në kuadër të aktiviteteve

...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në ceremoninë me rastin e festave të 28 Nëntorit

...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në ceremoninë me rastin e festave të 28 dhe

...

Fëmijët pa shkollë do të jenë pjesë e një strategjie të veçantë që ministria e arsimit në

...