Forumi i parë Ndërkombëtar në Shqipëri për “Qytetin Inteligjent”, zhvilloi punimet në Durrës. Në këtë forum u

...

Në kuadër të projekti: “Demokracia vendore si bashkëveprim i komunitetit qytetar me pushtetin

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka nderuar me titullin “Mirënjohja e Qytetit” (pas vdekjes)

...

Vullnetarët e nismës “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë” kanë mbërritur në Durrës dhe pas sensibilizimit në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim Kryetarin e Parlamentit të

...