Në kuadër të projekti: “Demokracia vendore si bashkëveprim i komunitetit qytetar me pushtetin

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka nderuar me titullin “Mirënjohja e Qytetit” (pas vdekjes)

...

Vullnetarët e nismës “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë” kanë mbërritur në Durrës dhe pas sensibilizimit në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim Kryetarin e Parlamentit të

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim ambasadoren e Republikës së

...