Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në ceremoninë me rastin e festave të 28 Nëntorit

...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në ceremoninë me rastin e festave të 28 dhe

...

Fëmijët pa shkollë do të jenë pjesë e një strategjie të veçantë që ministria e arsimit në

...

Forumi i parë Ndërkombëtar në Shqipëri për “Qytetin Inteligjent”, zhvilloi punimet në Durrës. Në këtë forum u

...

Në kuadër të projekti: “Demokracia vendore si bashkëveprim i komunitetit qytetar me pushtetin

...