Me rastin e festave të fundvitit, Bashkia e Durrësit në bashkëpunim me të gjithë Institucionet dhe

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim komandantin e grupit të

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako u ka shpërndarë dhurata me rastin e Krishtlindjes dhe

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka kryer vizitë në kishën ortodokse në Durrës ku ka

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka kryer vizitë në kishën ortodokse në Durrës ku ka

...