Kryetari i Bashkisë së Durrësit ka shpërndarë dhuratat e festave të fundvitit...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në dorëzimin e lejeve të legalizimit për

...
Të nxënit nëpërmjet punës dhe mirë-funksionimi i partneritetit publik-privat...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në përurimin e mjediseve të reja të

...
Në Durrës është  kremtuar dita e çlirimit të vendit nga okupatorët nazifashistë, 29 Nëntori...