Rikthehet puna normale në maternitetit e spitalit rajonal të Durrësit pas avarisë së ndodhur disa ditë më

...

Nënshkruhet Pakti i Mirëqënies Sociale mes Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë dhe Bashkive

...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako dhe Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri kanë

...

Kryetari i bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përurar këndin gjithëpërfshirës të lojërave për fëmijët

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në takim një delegacion nga Republika e Çekisë i

...