Është zhvilluar në Durrës një tryezë bashkepunimi nderinstitucional ne nje proces bashkeveprimi...
Inspektoriati kombëtar ndërtimor ka bllokuar punimet në sheshin Liria të Durrësit dhe kjo...

Në kuadër të vitit jubilar të 100 vjetorit të pavarësisë së vendit tonë është zhvilluar një

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim anëtarë të Odës Ekonomike

...