Banka Evropiane për Rindërtim e Zhvilim(BERZH) dhe qeveria shqiptare kanë filluar zbatimin e

...

Europe House në bashkëpunim me Bashkinë Durres- këndin e BE-së, kanë organizuar shfaqjen e filmit

...

Bashkia e Durrësit shton numrin e sporteleve për aplikimin online “Shtëpia ime”-platforma online e

...

Bashkia e Durrësit njofton të gjithë qytetarët se ditën e diel më datë 23.02.2020 do të zhvillohet

...

Bashkia Durres në partneritet me Banken Boterore dhe SOROS, gjate viteve

...