Është zhvilluar në Durrës maratona “Një hap për Durrësin”, pranë sheshit “Liria”, aty ku dhe ka startuar vrapimi.

...

Është zhvilluar mbledhja e këshillit bashkiak të Durrësit ku u miratuan disa vendime të

...

Në ambjentet e Këshillit Bashkiak të Durrësit, Agjensia për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural zhvilloi takimin me

...