Modeli i Bashkisë së Durrësit përsa i përket informatizimit të plotë të saj në lidhje me të gjitha shërbimet...

Është zhvilluar me mjete të komunikimit elektronik mbledhja e jashtëzakonshme e këshillit bashkiak

...

Këshilli bashkiak i Durrësit miratoi me 29 vota pro buxhetin e vitit 2016 ndërkohë që këshilltarët e

...

Kreu i Bashkisë së Durrësit Zhuljen Varfaj dhe bashkëshortja e tij Anila Varfaj kanë marrë

...

Pas pak javësh Sukthi do të furnizohet 24 orë me ujë. Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako ka

...