Kryetari i Bashkisë së Durrës Z Vangjush Dako i akordoi titullin “Mirënjohja e qytetit të

...
Afrimi i sezonit turistik e gjen qytetin bregdetar dhe plazhet e tij në përpjekje...
Është celur në pallatin e kulturës në Durrës java kulturore zviceriane në kuadër të së cilës është zhvilluar një...