Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka kryer homazhe dhe ka shprehur vlerësimin e lartë për

...
Kryetari i Bashkise Durres Vangjush Dako peruroi nje cerdhe te re ne Shkozet te ndertuar me fondet...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar një tjetër rrugë të re që ndodhet...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim nënkampionin e Evropës në mundje...