Kryebashkiaku Vangjush Dako është takuar me njerëzit e artit të qytetit të Durrësit. Ushqimi

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në mbledhjen e task forcës së

...

Në kuadër të turit të llogaridhënies publike të qeverisë “Puna për Shqipërinë që Duam”, Ministri i Infrastrukturës dhe

...

Nisi puna për prishjen e 3 prej banesave që gjenden mbi arenën e amfiteatrit të qytetit të

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka denoncuar një një ngjarje të paprecedent që ka ndodhur në

...