Muaji Maj është muaji i Biçikletës. Kryebashkiaku Vangjush Dako pedaloi së bashku me të rinjtë dhe stafet e

...

Bashkia e Durrësit vazhdon punën për të mundësuar një sezon turistik sa më të mirë në mënyrë që të

...
Bashkia e Durrësit vazhdon punën për të mundësuar një sezon turistik sa më të mirë në mënyrë që të thithë sa...

Është çelur në plazhin e Durrësit sezoni turistik i këtij viti. Në një ceremoni të vecantë ku merrnin

...