Me rastin e 5 Majit, ditës së nderimit për të rënët e kombit shqiptar kryetari i Bashkisë së...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka takuar banorët në lagjen 1 të qytetit ku ka

...

“Personat më aftësi të kufizuar dhe sidomos fëmijët me aftësi të veçanta kanë qenë dhe do të jenë në

...

Në Durrës është mbajtur Forumi Qytetar për Sigurinë Publike, formati i llogaridhënies së Policisë së

...