Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar disa rrugë dhe hapësira publike të reja në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar rrugën Shqipeve në lagjen nr. 13 në

...

Krahas projekteve të shumta që vazhdojnë zbatimin dhe që po ja ndryshojnë faqen të gjithë qytetit një

...

Ekipi durrsak i basketbollit Goga Basket i cili do të ndeshet në finale të kampionatit kombëtar me Teutën

...