Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi dhe kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako kanë

...

Zona simbol e Durrësit,ajo që njihet nga durrsakët si Vila e Zogut ,po rikthehet në identitet për

...

Në vijim të punës pesevjecare dhe eksperiencës së akumuluar tashmë, kam kënaqësinë të prezantoj

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në një takim të zgjeruar lidhur me

...