Është çelur në plazhin e Durrësit sezoni turistik për vitin 2009. Në këtë ceremoni merrte pjesë...

Turistët që kanë zgjedhur plazhin e Durrësit për të kaluar pushimet do të gjejnë një mjedis

...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako së bashku me ministrin e Mirëqënies Sociale Blendi Klosi dhe

...